spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Evenementen
Evenementen
Passie & Verleiding PDF Afdrukken E-mail

Een tweejaarlijkse beurs die zeer tactvol dient te worden aangepakt … Een 10-tal top-zelfstandigen organiseren een totaalbeurs met muziek, dans, show, expositie, beeld, food & drinks, … Nodigen hun cliënteel uit en danken hen voor het gestelde vertrouwen …

Lees meer...
 
Noche de Amor PDF Afdrukken E-mail

Op Paaszondag 31 maart was er in de zalen van Polariteit te Gent onze vierde editie van de Nacht van de Liefde... (Noche de Amor )

In drie zalen + de vele hoeken en kanten die de Polariteitrijk is, kon je dansen, genieten en vooral meedoen !

meer info op www.nochedeamor.be

Lees meer...
 
Eco Therapeutica PDF Afdrukken E-mail

Dit is een 2 - jaarlijks weerkerend evenement dat plaatsvindt te Haasrode - Leuven. In 2013 was dit op zaterdag 9 en zondag 10 maart van 10u tot 19u.

Door de toenemende maatschappelijk kritische geest is er voor alternatieve geneeswijzen een stijgende interesse, elders en ook in ons land. Vele vormen evolueerden de laatste jaren zelfs van onder de noemer van het charlatanisme naar een zeer ernstig te nemen kunde ! We merken dat klassieke artsen zich vaak bijscholen of zich zelfs omscholen tot geneeswijzen die vroeger niet serieus genomen werden.

Lees meer...
 
't Stad Sport / Move it PDF Afdrukken E-mail

Move it vond plaats op zaterdag 31 maart 2012
(= eerste zaterdag van de paasvakantie) in het groene Park Spoor Noord

De eerste zaterdag van de paasvakantie (31 maart '12 van 14u tot 18u) is er een sportmanifestatie MOVE IT in Park Spoor Noord waar al de jeugd van Antwerpen wordt uitgenodigd om deel te nemen.

Daar staan dan een 60-tal attracties voor +/- 1500 jongeren die daarop afkomen om een namiddag sportief te bewegen...

 

Lees meer...
 
After Work Party PDF Afdrukken E-mail

Elke 3de donderdag van de maand organiseerde Step Forward i.s.m. het Strijboshof de after-work-party’. In de stijlvolle feestzaal van het Strijboshof kon je dan door de muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90, gekruid met wat hedendaagse nummers de kunst van het feesten herontdekken.
Door het triestige feit dat we ondanks onze inspanningen slechts een zeer beperk publiek op de been kregen is dit initiatief niet echt levensvatbaar gebleken en is het ook stopgezet...

Wie weet proberen we het ooit nog wel eens...

Lees meer...
 
Meer...
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB