spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home
Step-Forward, evenementenbureau PDF Afdrukken E-mail

Step Forward wil mensen, organisaties en bedrijven die een idee hebben, een positief duwtje in de rug geven om die idee uit te werken. Met elke stap die je voorwaarts wil zetten, staan wij je bij met raad, advies en daad.

  • congressen (Nationaal / Internationaal)
  • studiedagen,
  • trouwfeesten,
  • vrijgezellenfeesten,
  • beurzen,
  • festivals,
  • evenementen,
  • opendeurdagen,
  • outdoor,…

wat dan ook, wij zorgen ervoor dat uw idee of droom werkelijkheid wordt.

Dit alles doen wij enkel met een win-win-win-situatie voor ogen ! Hiermee bedoelen we dat zowel wijzelf, als de klant als de bezoeker/deelnemer aan het georganiseerde tevreden is. Dat kan enkel als de prijs en kwaliteit evenredig zijn en er een eerlijk product mee gemoeid is. Ontbreekt één van deze elementen, dan trekken wij ons terug als partner.


Het team

>>> De bezieler, het gezicht én de drijfveer van Step Forward is Paul Adriaensen. Hij komt uit organisaties als ‘Extreme Events’, ‘Polariteit’ en ‘Paranatura’. Allen organisaties die hun kunnen hebben bewezen en waar hij op de achtergrond mee een zeer belangrijke drijfveer is / was. Door die voorgeschiedenis en zijn ervaring met Step Forward, verstaat hij de kunst om de juiste mensen te vinden voor de gevraagde jobs en delegeert hij in vertrouwen op hun ervaring en vanuit zijn eigen wijsheid die hij opbouwde.

>>> Paul organiseerde zelf of werkte reeds mee aan grote en kleine events als Stu’day, ‘t Stad Sport, Een dagje Blankenberge, La Noche de la Pasión, Noches Latinas, Eco Therapeutica, Passie & Verleiding, … Stuk voor stuk kwaliteitsprojecten waarvan de win-win-win-situatie zeer duidelijk was !

>>> Reeds 15 jaar is hij bezig met het creatief invullen van eigen initiatieven en die van anderen… Dat kan gaan van het organiseren van allerhande feesten  tot mega-manifestaties, van lezingen / studiedagen, internationale congressen.


Marktanalyse

>>> Step Forward is een speler op de evenementen - en de personal-development-markt. ‘Step Forward’ heeft sinds 2006 de definitieve stap genomen om zelf  grote projecten op te zetten. Step Forward werkt nog steeds mee op de achtergrond bij grote evenementen van andere organisaties, maar treedt steeds vaker autonoom naar voor.


Mogelijkheden

>>> Creativiteit, prijzen die de pan uitswingen en weten waar Adam de mosterd haalt, zijn problemen waar de meeste klanten mee zitten. Door de jarenlange ervaring én door de creatieve denktank lossen wij die problemen in nauwe samenwerking op.


Bedrijfsstrategie

>>> Positief ingesteld zijn, creativiteit ten toon durven spreiden zonder onverantwoord te zijn én de juiste contacten hebben zijn onontbeerlijk voor succes.
Van daaruit bepaal je een correcte prijs, maak je een grondige voorbereiding en kan je de kwaliteit leveren die verwacht wordt.


Concurrentie

>>> Iedereen die vooral met zijn hart, een gezonde dosis verantwoordelijkheid en met een creatieve geest te werk gaat, kan onze concurrent zijn. Concurrenten zijn voor ons eerder voorbeelden om lessen van te leren, ervaringen mee uit te wisselen en er samen beter van te worden, dan wat meestal onder de noemer van concurrenten wordt verstaan.

Wij zijn ook terug te vinden in de Bedrijvengids België : Klik op volgende link voor meer info:
<a href="http://www.bedrijvengids-belgie.com" target="_blank" title="Bedrijvengids Belgie">Bedrijvengids Belgie</a>

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB